Eladó papagájok

Az európai papagájfarmok megnyitása óta ezek az intézmények több száz különböző fajú papagájnak adnak otthont, többek között és nem kizárólagosan kakaduknak, napkakukkoknak, eklektusz papagájoknak, skarlát aráknak, afrikai szürke papagájoknak, bronzszárnyú pionuszoknak és még sok más eladó papagájnak. A legtöbb esetben ezek az eladó papagájok mind kézzel neveltek születésüktől fogva, jól képzettek és más háziállatokkal együtt nevelkedtek, hogy szépen beilleszkedjenek új otthonukba.

Minden eladó papagájunk születésétől kezdve kézzel nevelt, több éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottak munkája által. Kézzel etetjük a kicsinyeinket, hogy szelíd, kedvtelésből tartott minőségű papagájokat adjunk el.

Minden eladó papagájunk születésétől kezdve kézzel nevelt, több éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottak munkája által. Kézzel etetjük a kicsinyeinket, hogy szelíd, kedvtelésből tartott minőségű papagájokat adjunk el. Életük egész korai szakaszában a többi kézzel nevelt papagájainkat is megismertetjük velünk, hogy még jobban beilleszkedjenek háziállatként.

Milyen papagájokat vehetsz még nálunk? Tapasztalt, szakértő afrikai szürke papagáj tenyésztők vagyunk. De nem csak papagájokat kínálunk sok családnak, kiegészítőket és felszereléseket is nyújtunk a szerethető, egészséges madaraknak sok-sok éven át. Ezen speciális termékek beszerzése sokszor problémás és drága, cégünk ebben is tud segíteni.

A kézzel nevelt kicsik etetését közvetlenül pelletált táppal kell kezdeni. A kézzel nevelt madarak számára ideálisak a nyitott tetejű, ülőhelyekkel ellátott ketrecek, mivel nagyobb szabadságot és a családdal való interakciót biztosítanak. A kézzel nevelt afrikai szürkék általában 3 hetes koruktól kezdve ember által neveltek, így hozzászoktak az emberi kezekhez, a ketrecekhez és a mindennapi életben előforduló számos zajhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.